EL CARNAVAL VIATJA A L'IMPERI ROMÀ

Es fa saber al personal i a tot el món del voltant, que ja ha arribat Carnaval i que el rei Carnestoltes mana que ens divertim amb molta gana.A l'Imperi romà viatjarem i els seus costums coneixerem.

Artistes de tot tipus i músics, d'infantil ens visitaran, i a tota la societat romana amb les seues obres amenitzaran i els seus costums coneixerem.
                

Els xiquets de primer cicle en gent del poble es transformaran, artesans, comerciants, plebeus, que la seua feina ens mostraram.

              


Soldats de tercer i quart a la guerra aniran, valents i plens d'armes, a l'Imperi protegiran; i portant ofrenes als déus les dones també hi ajudaran.


           


Els gradiadors de cinquè, amb valentia i passió transmetran al poble molta emoció,entre ells i contra lleons lluitaran, tridents, llances i escuts utilitzaran.
           


A sisè han recaigut uns papers molt merescuts, patricis i senadors que tractaran al Senat,els assumptes importants i amb el seu emperador el poble lideraran.




Visca Carnestoltes i que ho celebrem moltes voltes. Gràcies a l'AMPA pel xocolate, a Gema, pel muntatge de l'espectacle, a tots els mestres i mestres i a als pares i mares per la seua col·laboració.


Tots els vídeos els podreu veure en breu al blog dels esportistes del Soler i Godes.


Entrades populars